Huoleton 360°

On kivaa olla huolettomasti Bensaton! Meille et ole vain yksi asiakkaista, vaan huolehdimme sinusta ja ajoneuvostasi, kuin omasta lapsestamme. Huoleton 360° tarkoittaa, että olemme läsnä Bensattomassa matkassasi aina alusta loppuun. Ostaessasi DTR-Sähköskootterin, hoidamme ensirekisteröinnin ja siihen liittyvät muodollisuudet puolestasi. Sinulle jää vain ajamisen ilo. Niin sähköpyörille, kuin sähköskoottereillekin, teemme veloituksetta alkuhuollon ennen ajoneuvon luovutusta.

Huolehdimme ajoneuvosi huollosta ja varaosien saatavuudesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia. Kun matkasi rakkaan ajoneuvosi kanssa tulee päätökseen ja haluat hankkia uuden Bensattoman ajoneuvon, lupaamme ostaa vanhan kulkineesi. Käytetyt ajoneuvot kunnostetaan ja myydään käytettyinä.

Tällä hetkellä Bensattoman huolto toimii vain Turun toimipisteessämme, mutta toimitamme tarvittavat varaosat mihin tahansa asiantuntevaan huoltoliikkeeseen. Jos asiantuntevaa huoltoliikettä ei ole lähelläsi, olethan yhteydessä meihin!

Määräaikaishuollot

Kaikki tuotteemme ovat suunniteltu lähes huoltovapaiksi. Huoltotoimenpiteet ovat suurimmaksi osaksi yksinkertaisia ja koskevat esimerkiksi jarrupalojen säätöä tai renkaiden vaihtamista, jolloin asiantuntevia huoltopisteitä löytyy ympäri Suomen. Mikäli tuotteelle on määritelty määräaikaishuoltoja takuun ylläpitämiseksi, näät huollot ja niiden ajankohdat erillisestä tuotteen mukana tulevasta huoltovihosta.

Varaosat

Pidämme huolen, että meillä on tarjota asiakkaillemme varaosia tarvittaessa. Varaosat ovat tilattavissa myös verkkokaupastamme. Bensattoman omiksi varaosiksi lukeutuvat kaikki ulkonäköön, moottoriin ja akkuihin liittyvät varaosat, esimerkiksi ajoneuvon katteet, akut sekä sähkömoottori ja sen osat. Nämä osat on hankittava meiltä, sillä niitä ei löydy muualta. Yleisiä kuluvia osia, kuten jarrupaloja, polttimoita tai renkaita löytyy meidän lisäksi myös yleistavaraliikkeistä. Huollossa käytämme Bensaton-alkuperäisosia. Lähetämme varaosat mihin tahansa asiantuntevaan huoltoliikkeeseen Suomessa, mikäli et huolla ajoneuvoasi meillä.

Tiettyjen osien kohdalla voimme myös joustaa ja suorittaa huollon sinun tuomilla osilla, mikäli koet saavasi paremmat tai halvemmat varaosat muualta. Kaikkien ajoneuvojemme varaosat ovat myös verkkokaupastamme tilattavissa. Katso lisää varaosista tästä!

Vaihto

Meiltä ostetut ajoneuvot ostamme takaisin tai myönnämme halutessasi hyvityksen vanhasta uuden ostamisen yhteydessä. Hyvityksen määrä riippuu ajoneuvon iästä ja kunnosta. Käytetyt ajoneuvot kunnostetaan ja myydään käytettyinä.

Takuu

Bensaton Oy myöntää ajoneuvolle ostopäivästä lukien 12kk ja DTR -mallin skootterin akuille 24kk takuun. Takuuehdot vaihtelevat tuotekohtaisesti ja niihin täytyy tutustua tarkasti ennen käyttöä. Takuu raukeaa mikäli ajoneuvoa on käytetty ohjekirjan ohjeiden vastaisesti. Tutustu tarkemmin takuuehtoihin alta.