Sähköajoneuvot

Sähköskootteri

Sähköskootterin avulla liikkuminen on edullista sekä ympäristöystävällistä. Sähkömoottori sekä akkuteknologia takaavat huolettomia kilometreja. Sähköskootteri rekisteröidään mopoksi ja sen nopeus on rajoitettu 45 km/h.

100 kilometrin matkan taitat sähköskootterilla äänettömästi noin 30 sentillä. Vuosikustannukset sähköskootterilla ovat ajosta riippuen noin Netflixin verran. Akkujen liikuteltavuuden ansiosta akut voi ladata vaikka kotona sisällä tai työpaikalla. Tutustu lisää ja kustomoi omasi!

Maksaminen käy myös osamaksulla!

Siirry tuotteisiin

Sähköpyörät

Sähköpyörällä liikkuminen on vaivatonta ja hauskaa. Haluatko urheilla vai ottaa rennommin? Voit säätää sähkömoottorin tehoa helposti tangosta fiiliksen mukaan. Pyörästä riippuen pääset liikkumaan sähköavusteisesti 35-60km.

Valikoimistamme löytyy taitettavia sekä normaaleja pyöriä. Kaikki pyörämallit ovat teholtaan alle 250W, joten ne eivät tarvitse liikennevakuutusta. Etu- ja takavalot kuuluvat sähköpyöriemme vakiovarusteisiin. Taitettavat pyörät menevät kasaan helposti ilman työkaluja noin 10 sekunnissa. Taittopyörän saa kuljettaa ilmaiseksi julkisissa kulkuneuvoissa tai voit heittää sen kyytiin vaikka veneeseen. Tutustu lisää tuotteisiin ja valitse omasi!

Maksaminen käy myös osamaksulla!

Siirry tuotteisiin