Yrityksille

Liikkuminen Bensattomasti on hauskaa, eikä muutos parempaan vaadi ihmeitä. Bensattoman ajoneuvon hankkiminen yritykselle on taloudellisesti pieni askel, mutta sillä on suuri vaikutus työntekijöiden hyvinvointiin ja ympäristöömme.

Bensaton sopii sinulle, mikäli haluat taata työntekijöille tai asiakkaillesi mahtavat kulkupelit ja säästää samalla maapalloa ja lompakkoasi. Meillä on yhtä monta ratkaisua kuin on yrityksiäkin. Haluaisitko muutaman sähköpyörän toimistollesi tai kaikille työsuhdepyörät? Oletko ravintolayrittäjä tai kauppias ja haluat minimoida kotiinkuljetuksen kustannukset? Vai oletko hotelli- tai matkailualanyrittäjä ja haluat vuokrata taitettavia sähköpyöriä? Ota koppi trendikkäästä liikkumisesta nyt ja nosta samalla brändisi Bensattomalle tasolle!

Työsuhdesähköpyörä verovapaasti käyttöön 2021. Tutustu aiheeseen lisää alta!

Bensaton työpaikka

Tiesitkö, että suurin osa suomalaisten kulkemista matkoista tehdään työpaikoille, mutta vain alle viidennes taitetaan kävellen tai pyöräillen? Kuinka paljon yrityksenne kuluttaa rahaa lyhyiden matkojen kulkemiseen? Miltä kuulostaisi mahdollistaa työntekijöille ympäristöystävällinen, virkistävä ja edullinen tapa kulkea?

Kulje Bensattomasti töihin, tapaamisiin ja lounaalle raittiista ilmasta nauttien.

Tuemme yritystänne kilpailukykyisellä pakettihinnalla liittymään Bensattomaan tulevaisuuteen. Iloisten ihmisten ja puhtaamman planeetan puolesta.

Työnantajalla on nyt loistava mahdollisuus tarjota työntekijöilleen Bensaton tapa liikkua.

#bensatontyöpaikka

Bensaton kotiinkuljetus

Hoi ravintoloitsija tai kauppias! Olet varmasti tietoinen kuinka kallista pienten lähetysten kuljetus lyhyillä matkoilla on. Oletko lopen kyllästynyt etsimään parkkipaikkoja keskusta-alueella, kun ruoka jäähtyy takaluukussa? Ketterä sähköskootteri DTR on täydellinen kumppani kotiinkuljetuksiin. 90 kilometrin matka DTR:llä kustantaa noin 0,30€. Autolla sama matka kustantaa noin 12€ ja tuottaa 10 kg CO2 päästöjä.

DTR:ään kuuluu kaksi kannettavaa akkua, joilla taitat noin 90km matkan. Voit tarvittaessa hankkia akkuja meiltä useammankin.

Kauttamme saat kattavat takalaatikkoratkaisut lämmön eristävästä laatikosta tavalliseen laatikkoon. Valikoimistamme löytyy laatikkoja tilavuudeltaan 35 litrasta 149 litran massiiviseen takalaatikkoon.

Pidä kustannuksesi kurissa ja valitse Bensaton.

#bensatonkotiinkuljetus

Bensaton matkailu

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi ketterän ja vaivattoman tavan kulkea niin kaupungissa kuin metsässäkin? Auta asiakastasi kokemaan kaupungin vilske tai luonnon maisemat kätevästi, hauskasti ja Bensattomasti. Taita sähköpyörä helposti vaikka auton takaluukkuun tai veneeseen. Taitettuna pyörä on helposti kuljetettava ja vie vähän säilytystilaa.

Irroitettavia akkuja voit hankkia meiltä tarpeesi mukaan, jolla varmistat pyöräsi maksimaalisen käyttöasteen.

Valikoimastamme löydät sähköpyörät eri käyttötarkoituksiin. Uljas on paksujen renkaiden ansiosta loistava maastoon, Rento ja Vilske kaupunkiin. DTR toimii loistavasti hieman pidempien matkojen taittamiseen.

#bensatonmatkailu

Polkupyöräetu 2021

Jos palkansaajalla on käytettävissä yksityisajoihinsa työnantajan omistama, leasingsopimuksella hankkima tai muulla tavalla järjestämä polkupyörä tai sähköpolkupyörä, verovelvollisen saama etu katsotaan polkupyöräeduksi. Työnantajan työntekijälleen antama polkupyöräetu on verovapaata tuloa 1 200 euroon asti. Polkupyöräedun ja joukkoliikenteen matkalipun verovapaa enimmäismäärä on yhteensä 3 400 euroa.

Työnantajan omistamasta polkupyörästä muodostuvan edun raha-arvo kuukaudessa on 1/12 polkupyörän vuotuisten pääomakustannusten eli hankintahinnan osan ja pääoman koron sekä huolto-, korjaus- ja muiden käyttökustannusten euromäärästä.

Polkupyörään kiinteästi kuuluvat, erikseen hankitut lisävarusteet kuten ajovalot, lukitus ja nastarenkaat sekä pyöräilykypärä otetaan huomioon polkupyöräedun arvoa laskettaessa lisäämällä lisävarusteiden arvo hankintahintaan.

Etu koskee sekä tavallisia polkupyöriä että sähköpyöriä (max 25 km/h ja 250 w).